Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garanciális feltételek
HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!
Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát cégünknél érvényesítheti. Így Ön élvezheti a garancia biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, a vásárolt terméket a lehető leggyorsabban cseréljük önnek!
A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap garancia a kötelező. De a temrékeink ennél hosszabb, 2 év garanciális idővel rendelkeznek! A garanciális idő kezdete a számla dátuma. A garancia érvényesítéséhez szükség van beszerelésről szóló számlára is.

Webáruházunk működését a "távollevők között kötött szerződésekről" 17/1999.(II.5.) Kormány rendelet rögzíti! 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. 

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak! A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja.

A garanciális időszak alatt, a forgalmazó saját belátása szerint megjavítja vagy kicseréli az alkatrészt, amennyiben a károsodás anyaghibára vagy gyártási hibára vezethető vissza. A felmerült költségeket, mint a szállítási díj és szerelési költségek a vevőt terhelik! 

A garanciális javításra illetve cserére a forgalmazónak 30 nap áll rendelkezésére.

A garancia nem vonatkozik: kozmetikai károkra mint karcolás, horpadások, sérülések, normál kopás, kivéve ha a meghibásodást anyag vagy gyártási hiba okozta, baleset, rongálás, vízkár, árvíz, tűz vagy bármely természeti csapás illetve külső okok, lengéscsillapítók esetében amennyiben nem párban cserélik, ha az alkatrészt illetve a gyári felfüggesztést modósítják.  A garanciális idő minden esetben az eredeti alkatrész vásárlásának az időpontja. A javítással vagy cserével a granciális idő nem indul újra!

A garancia érvényesítéséhez szükséges :

- vásárlási számla 

- gépjármű forgalmi másolata

- beszerelési igazolás (beszerelésről szóló számla)

- alkatrész